Afsluiting jeugdschaatsseizoen

Gepubliceerd op 26 maart 2024 om 17:41

Op zaterdag 23 maart werd het jeugdschaatsseizoen op feestelijke wijze afgesloten. De gebruikelijke routine van schaatsen werd even doorbroken, want tijdens de laatste schaatstraining stond er een reeks ongewone spellen op het programma. Het ijs werd omgetoverd tot een speelveld voor diverse sporten, waaronder voetbal, basketbal en zelfs een slee-estafette. Het was een heerlijke afsluiting, waarbij de jeugdige schaatsers volop konden genieten van nieuwe uitdagingen en samen plezier konden beleven.

Na de energieke activiteiten op het ijs verzamelden alle jeugdleden, samen met hun ouders/verzorgers en trainers, zich in Pannekoek de Appel in het Twiske. Hier werden ze hartelijk ontvangen en getrakteerd op heerlijke pannenkoeken en verfrissende limonade. Terwijl de jeugdleden zich tegoed deden aan de lekkernijen, werden de ouders verwend met koffie en gebak. Deze welverdiende traktatie bood een moment van ontspanning en samenzijn voor de ouders, die gedurende het seizoen hun steun en aanmoediging hadden geboden aan de jonge schaatsers en trainers.

Tijdens al deze gezelligheid was het ook tijd voor een speciaal moment: de uitreiking van de schaatsdiploma's. Trots en met een glimlach op hun gezichten namen de jeugdleden een voor een hun welverdiende diploma's met bijbehorende bidon in ontvangst. Voor velen was dit het hoogtepunt van het seizoen, een beloning voor hun toewijding, inzet en verbetering op het ijs.

Als afsluiting wil ik graag een oprecht dankwoord richten aan alle kinderen die dit seizoen hebben deelgenomen. Jullie inzet, enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben het jeugdschaatsseizoen tot een groot succes gemaakt. Ook wil ik de ouders en verzorgers bedanken voor hun voortdurende steun en betrokkenheid. Zonder jullie aanmoediging en support zouden de prestaties van deze jonge schaatsers niet mogelijk zijn geweest. Tot slot gaat mijn dank uit naar de trainers, voor hun toewijding, geduld en passie voor de sport. Jullie hebben niet alleen technische vaardigheden overgebracht, maar ook belangrijke waarden zoals teamwork, discipline en doorzettingsvermogen. Samen hebben we een fantastisch seizoen beleefd, en ik kijk ernaar uit om komende zomer nog meer avonturen, maar nu op de skeelers, in het Twiske te beleven.