Clubkleding

De kledinglijn van IJsclub Centrum is beschikbaar voor zowel het schaatsen als het skeeleren en fietsen. De kleding is van hoogwaardige kwaliteit van het merk Bioracer en voorzien van sponsoring door onze sponsoren.

Twee keer per jaar word de webshop van Bioracer geopend voor het bestellen van kleding. Er wordt dan ook een "pasdag" georganiseerd. De kleding word binnen 6-8 weken geleverd na het bestellen.

Wij stimuleren bij de jeugd het doorgeven /  hergebruik van kleding.  Neem voor de beschikbaarheid hiervan contact met ons op via onderstaand formulier

Webshop geopend

Momenteel is onze webshop geopend en is het bestellen van clubkleding mogelijk tot en met 25 februari. Alle actieve leden hebben hier een mail over ontvangen. De pasdag vind plaats op zaterdag 10 februari van 14:00 tot 16:00 in ons clubgebouw.