Januari 2018

10 mrt 2018;
09:30AM - 10:30PM
Examen tijdrijden

Wij zijn IJsclub Centrum Oostzaan. Bij ons kun je schaatsen leren, wedstrijdschaatsen, toerschaatsen. Verder gaan we in de zomer skeeleren en fietsen. We zijn een heel actieve ijsclub met een fraaie natuurijsbaan.

Beste leden,

In vervolg op de nieuwe kleding, hebben we dit seizoen ook een nieuwe schaatssporttas laten ontwerpen.
Het is een zeer praktische tas met heel veel ruimte geworden van zware kwaliteit. Last van zware schouders is er niet meer met deze tas. Door middel van de wieltjes kun je hem namelijk als trolley achter je aan trekken.
De firma Ruig is tassensponsor voor de tas. Dankzij de sponsorbijdrage van Ruig en een deel sponsoring vanuit de ijsclub kunnen wij de tas flink onder de kostprijs aan onze leden aanbieden. De bijdrage die we voor de tas vragen is 50 euro.

Heb je interesse in een tas? Je kunt de tas ophalen en betalen bij onze penningmeester Margriet Kuijt. Je kunt Margriet Kuijt bereiken op 0624155700

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van IJsclub Centrum Oostzaan

Woensdag 3 januari naar het vernieuwde Thialf in Heerenveen!

Het is bijna kerstvakantie en het jaarlijkse uitje voor de schaats trainingsgroep staat voor de deur! Het belooft weer een gezellige en onvergetelijke dag te worden! Heb je zin om mee te gaan? Check dan je mail, want de uitnodiging is al verstuurd! (Aanmelden kan tot 24 december)

Sinds kort zijn we aangemeld bij Sponsor Kliks! Doet u een aankoop via een van de aangesloten webwinkels dan krijgt de ijsclub een percentage van de aankoop.
Om de ijsclub te sponseren moet u de link in het rechter menu gebruiken!

Kleine greep uit de aangesloten websites: Cool Blue, Zalando, Wehkamp, AH, Intertoys en nog vele vele anderen. Denk ook aan de Kliks als u straks uw Kerst inkopen gaat doen.

schaatsen1download

De herfst en de winter staat weer voor de deur! Het jeugdschaatsen gaat beginnen op 14 oktober 2017!
De kinderen en de trainers hebben er weer zin in! lijkt het je leuk om ook te leren schaatsen? Misschien kun je het al en heb je in om een proefles te nemen. Meld je aan via de site.
De jeugdlessen zijn op zaterdag ochtend van 9:30 tot 10:30 uur op de Jaap Edenbaan in Amsterdam.

Met de steigende temperaturen is het natuurijs al weer uit de sloten verdenen. Afgelopen periode was het ijs net niet dik genoeg om de baan voor het publiek open te stellen. Wel konden de kinderen van het jeugdschaatsen heel even genieten van het ijs.IMG 20170128 WA0004

Zaterdag 4 februari verzorgd onze club, in samenwerking met HGI Lansmeer, een schaatsavond op ijsbaan de Westfries in Hoorn. Dit ter ere van ons 75 jarig jubileum.

Het programma is als volgt
1. 17:30 - 19:00 jeugdwedstrijden
2. 19:15 - 20:45 vrij schaatsen
3. 21:00 - 23:00 langebaanwedstrijden (500 - 1500 m)

Vrijschaatsen is voor iedereen die lid is van onze vereniging. Belangrijk is wel dat u uw (paars/roze) lidmaatschapskaart meeneemt.

Langebaanwedstrijden zijn voor de abonnementhouders van IJsclub Centrum Oostzaan. Als je een wedstrijdlicentie hebt kun je je zelf inschrijven voor de wedstrijd.
Heb je geen wedstrijdlicentie dan kun je je aanmelden op de bekende manier. Vermeld je geboortedatum er wel even bij.